English
O nama

O nama

Društvo za inženjering, konsalting, projektovanje i usluge "Geco-inženjering" d.o.o., Beograd (skraćeno poslovno ime "Geco -inženjering", Beograd) osnovano je 04.10.2006. godine. Sedište privrednog društva je u ulici Vardarska br. 14, Beograd.

Naš stručni tim se više od decenije bavi delatnošću iz oblasti hidrogeologije i vodoprivrede. Do osnivanja društva bili smo angažovani kao stručni saradnici na Rudarsko-geološkom fakultetu, Departmanu za hidrogeologiju, u periodu 1997-2002. god. pod rukovodstvom dr Mihajla Simića - Laboratorija za Projektovanje i izvođenje hidrogeoloških istraživanja, a potom, u periodu 2002.-2006. god. funkcionišemo kao samostalna radna grupa na Departmanu za hidrogeologiju.

Tokom više od osam godina postojanja kao "Geco -inženjering", probili smo se u sam vrh u oblasti primenjene geologije, hidrogeologije, vodoprivrede, zaštite životne sredine i održivog korišćenja resursa, a cilj nam je da zadržimo i učvrstimo ostvarene poslovne pozicije i da ostvarimo nove u godinama koje dolaze.

Poslovanje širimo na nove oblasti, uvodimo nove usluge, sklapamo nove poslovne aranžmane sa kompanijama u zemlji i inostranstvu – želimo da tako i nastavimo.

Najvažnije nam je da sačuvamo i opravdamo poverenje koje nam je dato od strane naših poslovnih partnera, kako u kvalitet naših usluga, tako i u nas same.